Wednesday, December 16, 2009

Registration For 2010Pendaftaran bagi sesi 2010 sedang dibuka

Tadika Seri Al-Amin,
No27 Jalan Seri Putra 3/7
Bandar Seri Putra, Bangi
Teacher Hana: 012-2744786

Tadika Seri Al-Amin
No1 Jalan Sireh Pinang 3
Taman Sg Sireh, Pelabuhan Klang
Cikgu Lela: 019-2392281

Menggunakan Sistem Gelombang Baru sebagai kaedah pembelajaran terkini yang efektif, komprehensif, intregasi dan holistik. Kaedah pengajaran ini dikendalikan oleh guru terlatih dan tumpuan menyeluruh merangkumi akademik (Bahasa Malaysia, English, Mathematics, Qiraati, Jawi, Arabic, Cinta Allah dan Rasul, Kreatif dan Kognitif serta Kemahiran Hidup) dan adab tatasusila.

Penawaran terhad kepada 40 orang sahaja bagi tujuan memastikan kualiti pendidikan menyeluruh diserap. Bagi Tadika Seri Al-Amin Bandar Seri Putra, Bangi, turut menyediakan taska dan transit di Taska Anakku Fitrah, No. 1 Jalan Seri Putra 3/4, Bandar Seri Putra Tel:012-2744786.

Sila berkunjung ke lokasi tadika berkenaan bagi mendapatkan penjelasan berkenaan Sistem Gelombang Baru yang sangat berkesan dalam proses pendidikan awal kanak-kanak sebagai persediaan sebelum melangkah ke alam persekolahan.

Sistem pendidikan ini tidak dapat diakses di mana-mana laman web rasmi kerana ianya dikawal dan ianya bukanlah sistem franchise, jualan langsung atau e-pendidikan. Sistem ini diperkenalkan secara terus dari pengasasnya, telah dibuktikan kejayaannya beberapa tahun lalu. Kini ianya mula diperkenalkan oleh tadika-tadika yang dipilih layak untuk menjalankan sistem ini.

Saya simpulkan sistem ini merupakan suatu intergrated comprehensive system yang bukan sahaja menggabungkan kefahaman liguistics, ritual dan mengira tetapi juga nilai-nilai murni dan sahsiah peribadi mulia. Insyallah ibubapa dapat melihat kelainan anak-anak mereka kelak. Salam.

No comments:

Post a Comment